Opbygning af træterrasse i Vordingborg

Vi er specialister i opbygning af træterrasse

Hos DEPS har vi erfaringen og kompetencerne til at stå for opbygning af din træterrasse. Vi har mange års erfaring med større bygge- og anlægsprojekter, hvor vi ofte står for opbygningen af træterrasser. Med DEPS er du derfor sikret et flot og holdbart resultat.

Værd at vide om træterrasser

En af de første overvejelser man skal gøre sig inden man begynder på opbygning af en træterrasse, er om der skal være tag over den eller ej. En overdækning tager nemlig både fordele og ulemper med sig. Se mere om hvordan vi arbejder med overdækning af terrasse her.

Udover overvejelserne omkring om der skal være overdækning eller ej, skal man også tænke på placeringen af terrassen. Der er nemlig ikke meget ved en terrasse i skygge hele dagen, eller som ikke har den optimale placering i forhold til udsigt.

Du bør også gøre dig overvejelser omkring materialevalg. Mulighederne her er nemlig nærmest uendelige. Man kan vælge det langtidsholdbare og dyrere materiale, såsom hårdttræ eller komposit. Eller man kan vælge en billigere løsning, hvilken kræver mere vedligeholdelse for at være langtidsholdbar. Hårdttræ materiale og komposit kommer mere og mere ind i billedet i byggebranchen. Se mere om hvordan vi arbejder med de forskellige typer nedenfor, og få samtidig lidt terrasse inspiration til din egen træterrasse.

Komposit terrasse

Komposit er et materiale, der er sammensat af flere forskellige typer materialer, hvilket giver produktet mange gode egenskaber. Komposit har en lavere vægt end andre materialer, men er dog markant stærkere. Komposit materiale til en terrasse består af en blanding mellem træ og plastik. Blandingen med plastik forlænger holdbarheden og gør vedligeholdelsen næsten ikke eksisterende. Komposit har et udtryk ligesom træ, men er dog uden knaster, harpiks og diverse. Desuden bliver en komposit terrasse heller ikke angrebet af svamp mv.

Jatoba træterrasse

Jatoba er et træ materiale der bliver importeret fra Sydamerika. Denne hårdttræs sort er meget kendt for sine fine og smukke strukturer. Farven på jatoba varierer fra rød til brun, og jo længere tid terrassen har været opført, jo mere brun/grå kan den blive i udtrykket. Hertil kan man vedligeholde med træolie hvis behovet skulle opstå. En jatoba terrasse er utrolig langtidsholdbar grundet det hårde træ, og du har derfor glæde af terrassen i mange år.

Pris på opbygning af træterrasse

For at afgøre prisen på opbygning af en træterrasse er det alt afgørende at have valgt hvilke marterialer du ønsker at benytte. Prisen for opbygning af træterrasse svinger fra 500 kr. pr m2 til 2500 kr. pr m2. Der er mange relevante valg at træffe før en endelig pris kan afgives. F.eks kan en simpel trygimprægneret lavt læggende træterrasse koste fra 500 kr. pr m2. og en hårdttræs terrasse med proppede terrasseskruer og trappetrin koste 2500 kr. pr m2.

Vores tidligere arbejde

Skal vi stå for konstruktionen af din træterrasse?

Vi står altid parate til at besvare dine henvendelser på telefon og mail. Udfyld kontaktformularen her på siden med en beskrivelse af dit projekt, herunder et estimat på hvor mange m2 træterrasse du ønsker, og så kontakter vi dig med henblik på en indledende snak om projektet og et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Se vores andre kompetencer inden for udendørs tømrerarbejde

4.5/5
Scroll to Top