Opsætning af havehegn i Marielyst

Hos DEPS har vi erfaringen og kompetencerne til at stå for opsætning af havehegn i Marielyst. Vi har mange års erfaring med bygge- og anlægsprojekter, hvor vi ofte står for opsætning af havehegn & stakit i mange forskellige former for materialer. Kontakt os og få et gratis tilbud.

Sådan gør vi

Hos DEPS har vi især rigtig stor erfaring med opsætning af havehegn. Der er mange forskellige muligheder indenfor valg af materiale til dit hegn. Vi bygger blandt andet komposithegn, ivarplankhegn, raftehegn, himmelhegn, 1på2 hegn og stakit.

Du kan vælge materialer såsom træ, glas, komposit og metal. Udførslen og monteringen afhænger af hvilken type af hegn, der er tale om. Der skal som hovedregel monteres stolper i jorden først og derefter opsætte hegnet. Kontakt os i dag og få et gratis tilbud.

Klargøring

Klargøring til havehegn.

Opsætning

Opsætning af havehegn.

Resultat

Garanteret flot resultat.

Afspil video om Opsætning af havehegn marielyst

Pris på havehegn

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
Opsætning af havehegn marielyst

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.