Overdækket terrasse i Marielyst

Hos DEPS har vi erfaringen og kompetencerne til at stå for opbygning af overdækket terrasse i Marielyst. Vi har mange års erfaring med bygge- og anlægsprojekter, hvor vi ofte står for konstruktion af overdækkede terrasser. Med DEPS er du derfor sikret et flot og holdbart resultat.

Sådan gør vi

Man bør overveje sit materiale valg til sin overdækket terrasse nøje. Det ser bedst ud at vælge materialer der passer til huset, så der skabes en helhed. Den bedste langsigtede løsning i forhold til vedligeholdelse, vil være at vælge vedligeholdelsesfrie materialer. Det vil gøre at der vil være mindre vedligeholdelse forbundet med at holde overdækningen pæn.

Det er også vigtigt at tænke på hvor overdækningen til terrassen kommer til at være, og om det går ud over lysindfald i huset. Hvis det gør det, er det vigtigt at have dette i mente, da lyset gerne skulle kunne komme lidt igennem. Du kan skabe ekstra læ og varme under overdækningen, ved at indrette med bl.a. planter og opsætte terrassevarmere.

Klargøring

Klargøring til opbygning.

Opbygning

Opbygning af overdækning.

Resultat

Garanteret flot resultat.

Afspil video om overdaekket terrasse marielyst

Overdækket terrasse pris

Priseksempel: Indkøb af trykimprægneret træ, trapez tagplader, samt andre nødvendige materialer til overdækningen og træterrasse på 15m2. Samlet pris: 40.000 kr. Prisen på en overdækket terrasse kan variere alt afhængig af materialer, størrelse etc.

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
overdaekket terrasse marielyst

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.