Oprydning i have og reparation af stormskader

Hvis din have eller grund trænger til en oprydning efter at være blevet ramt af stormflod, tilbyder vi komplet oprydning, samt reparation og opretning af hegn, flisebelægning og andet. Vi tilbyder mange års erfaring og ekspertise.

Det tilbyder vi

Vi tilbyder hjælp til alle former for udendørs opgaver på hus og i have, som har været udsat for stormskader, stormvejr og andre skader.

Vi hjælper til med rydning af have og grund, reparation af tag, opretning af flisebelægning, hegn og andre former for udendørs opgaver.

Rydning

Rydning af grund og have.

Reparation

Reparation af skader.

Bortskaffelse

Bortskaffelse af haveaffald.

Afspil video

Priser

Den endelige pris vil afhænge af projektets størrelse og omfang. Rydning af have og grund starter ved 7.000 kr. Opretning af hegn starter ved 1000 kr. pr. løbende meter. Opretning af flisebelægning starter ved 400 kr. pr. m2. Kontakt os for at få en konkret pris på dit projekt.

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.