Rodfræsning og stubfræsning i Sakskøbing

Har du efter en træfældning stubbe som virker uoverkommelige selv at grave op, så har vi udstyret og kompetencerne til at klare din rodfræsning og stubfræsning i Sakskøbing. Vi fræser stubben til under jordhøjde og reetablerer det berørte område med jord. Kontakt os og få et gratis tilbud.

Sådan gør vi

Man benytter gerne rodfræsning ved større arealer i fx skovbrug. Det kan eksempelvis være i forbindelse med arealer med juletræer. Rodfræsning kan også være nødvendigt i forbindelse med haveanlæg, hvor der kan være fældede træer som kræver en rodfræsning, for at komme træet helt til bunds. Rodfræsning fjerner nemt stød, hele stammer og grene, og er en billig og effektiv måde at komme roden helt til livs, og er et godt alternativ til at grave hele rodnettet op.

Stubfræsning benyttes derimod når man fx har fældet et træ og stubben skal fjernes, og hvor motorsaven ikke kan nå helt ned til græsoverfladen. Ved hjælp af stubfræseren kan man fjerne stubben ned til ca. 30-40 cm fra jordens overflade. Fræseren er god da maskinen kan komme ind i en hvilken som helst have. Stubfræseren fjerner stubben, og efterlader muld og flis der er lige til at fjerne. Efter en stubfræsning fyldes hullet med jord og græs, så man ikke kan se det længere.

Rodfræsning

Fræsning af rødder.

Stubfræsning

Fræsning af stubbe.

Bortskaffelse

Bortskaffelse af haveaffald.

Afspil video

Rodfræsning og stubfræsning pris

Prisen på stubfræsning varierer fra helt små stubbe til 500 kr. og til de større stubbe med priser op til 2.500 kr. pr. stub. En lille stub har en diameter på 10 – 13 cm. En stor stub har en diameter på over 80 cm.

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
stubfraeser i sakskoebing

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.