Rydning af grund og have i Sundby

Vi tilbyder rydning af grund og have i Sundby for træer, buske, hæk og andet haveaffald. Vi har mange års erfaring med rydningsopgaver, hvor vi i forbindelse med renovering og opførsel af nyt haveanlæg har arbejdet med diverse rydningsopgaver.

Sådan gør vi

Med både mindre og større maskiner udfører vi rydning af tilgroede grunde eller større arealer. Vi tilbyder rydningsopgaver indeholdende alt fra træfældning, rydning af uønsket vækst, såsom buske, træer, tjørnehæk, brombærhæk, kompost, og alt andet slags haveaffald.

Ved brug af havetraktor, traktor, fræser, slagleklipper, minigraver, gravmaskine mv. kan vi hurtigt komme din tilgroede have eller nye byggegrund til livs, således en byggeproces eller større haveanlæg kan gå i gang. Vi har mange års erfaring med rydning af grund og have.

Rydning

Rydning af grund og have.

Bortskaffelse

Bortskaffelse af haveaffald.

Klargøring

Klargøring til haveanlæg.

Afspil video

Pris på rydning af grund og have

Prisen på rydning starter ved 7000 kr. Prisen inkluderer arbejdsløn for 2 arbejdsmænd i en arbejdsdag med forskellige nødvendige maskiner. Det afgørende for den endelige pris er hvor stor og tilgroet din grund er, og hvor stort projektet er.

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
Rydning af grund og have i sundby

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.