Rydning af grund og have i Vordingborg

Vi er specialister i rydning af grund og have

Vi tilbyder rydning af grund og have, herunder rydning af byggegrund, træer, buske, hæk og andet affald på din grund og i din have. Vi har mange års erfaring med rydningsopgaver, hvor vi især i forbindelse med komplet renovering og opførsel af nyt haveanlæg har arbejdet meget med rydning af grunde og haver. Med os er du derfor garanteret en effektiv og kompetent rydning af din grund eller have.

Sådan rydder vi din grund & have

DEPS kan både med mindre og større maskiner udføre rydning af tilgroede grunde eller større arealer. DEPS kan tilbyde rydningsopgaver indeholdende alt fra træfældning af store og små træer, rydning af uønsket vækst, såsom buske og hæk mv. Ved brug af havetraktor, traktor fræser, slagleklipper, minigraver, gravmaskine mv. kan DEPS hurtigt komme din tilgroede have eller nye byggegrund til livs, således en byggeproces eller større haveanlæg kan gå i gang.

Pris på rydning af grund & have

Prisen for rydning af grund og have starter ved 7000 kr. inkl. moms. Prisen inkluderer arbejdsløn for 2 arbejdsmænd i en arbejdsdag med forskellige nødvendige maskiner. Det afgørende for den endelige pris er hvor stor og tilgroet din grund er, og hvor stort projektet er.

Vores tidligere arbejde

Skal vi rydde din grund eller have?

Vi står altid parate til at besvare dine henvendelser på telefon og mail. Udfyld kontaktformularen her på siden med en beskrivelse af dit projekt, herunder hvad og hvor meget der skal ryddes, og så kontakter vi dig med henblik på en indledende snak om projektet og et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Se vores andre kompetencer inden for haveanlæg

4.5/5
Scroll to Top