Såning af græs i Sundby

Vi kan stå for såning af græs i Sundby på din nye eller gamle græsplæne. Vi har stor erfaring med græssåning i forbindelse med renovering af haveanlæg, og har det rette udstyr og kompetente havemænd. Kontakt os og få et gratis tilbud.

Sådan gør vi

Tidspunktet for såning af græs er altafgørende. Vækstforholdene er optimale når omgivelserne og jorden er lun, samt når luftfugtigheden er høj. De mest optimale årstider for såning af græs er derfor forår og efterår. Uden for disse årstider vil græsset stadig gro, men dog under forringede forhold. Spirings processen vil i sådan et tilfælde gå langsommere, da frøet vil ligge i dvale til de optimale vækstforhold opnås.

Første skridt til anlægning af græsplæne er klargøring. Under klargøring skal sten, rødder og ukrudt fjernes, og jorden skal have en fræsning og grubning, så jorden ikke er for kompakt. Derefter skal jorden tromles så lunker og andre ujævnheder forsvinder. Du kan med fordel gøde jorden enten med Turfline gødning eller topdressing, for at styrke vækstforholdene, og for et bedre resultat.

Klargøring

Klaring af jorden.

Såning

Såning af græs.

Resultat

Garanteret flot resultat.

Afspil video om Såning af græs i sundby

Pris på såning af græs

Prisen for græs såning er meget varierende, da de alt overskyggende udgifter finder sted i forbindelse med forberedelserne til din nye græsplæne. Et eksempel kan være at en arbejdsmand kan planerer jorden på 350 m2 med manuelt værktøj (en rave) og herefter så græsset på en arbejdsdag. I de fleste tilfælde vil der kræves maskiner til forberedelserne af jorden før raven tages i brug.

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
Såning af græs i sundby

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.