Tømrer i Stensved

Kompetent og erfaren tømrer i Stensved varetager og udfører alt slags udendørs tømrerarbejde, herunder træterrasse, overdækket terrasse, carport, skure, redskabsrum, hegn m.m. Kontakt os for at få et gratis og uforpligtende tilbud.

Tømrer

01.

Vi opsætter alle typer af træterrasser. Disse træterrasser bygger vi blandet andet i jatoba træ, cumaru træ, ipe træ, samt alle former for komposit terrasser. Vi bygger i alle afstøbninger og former, så du altid er sikret et super flot resultat.

02.

Vi bygger overdækket terrasser i naturligt sammenspil med husets arkitektur eller efter arkitekt tegninger. Terrasseoverdækninger kan også købes som samlesæt i materialevalg som aluminium og jern. Disse samler vi efter fabrikantens anvisninger.

03.

Vi bygger alle former for skure, herunder cykelskure, redskabsum og andet, med de typer af tag du ønsker, herunder tegl, bølgeeternit, tagpap- og trapeztag. Vi bygger i alle former af træ, hardieplank, ivarplank og andre typer af fibercement.

04.

Opbygning af carporte i alle typer, om det er et samlesæt eller en carport udført efter ønsker. Vi kan bygge den sammen med et tilhørende redskabsskur og/eller opbevaringsrum. Vi bygger i al slags materiale, alt fra trykimprægneret træ til komposit.

05.

Få bygget dit hegn i mange forskellige varianter. Hegn bygger vi ofte i et naturligt sammenspil med resten af husets og havens udtryk. Alt fra vedligeholdelses frit komposit hegn til stakit af ældre oprindelse med behov for renovering.

DEPS Byg & Anlæg

Har du et tømrer projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.