Træfældning og træbeskæring i Nykøbing Falster

Vi kan håndtere og varetage alle former for træfældning og træbeskæring i Nykøbing Falster. Ønsker du det så medbringer vi en flishugger og stub fræser, således er du af med affald og besvær. Kontakt os og få et gratis tilbud.

Sådan gør vi

Inden fældningen kan gå i gang er det en fordel, og til dels en vigtighed, at sørge for at skabe god arbejdsplads rundt om træet. For at lette træfældningen skal den nederste del af stammen afgrenes. Ved at lave et forhug i træet kan faldretningen styres. Det er vigtigt at være omhyggelig med denne proces, da forkert forhug kan ustyrliggøre fældningen.

Traditionelt beskærer gartnere træer om vinteren. Undersøgelser har vist, at det er bedst at beskære om sommeren når træet er i vækst, da træet derved har nemmere ved at hele. Det bedste tidspunkt for beskæring af træer er omkring august, da træet stadig vil være i vækst, men ikke er lige så tilbøjelig til at sætte nye skud som tidligere på sommeren.

Træfældning

Fældning af træer.

Træbeskæring

Beskæring af træer.

Oprydning

Oprydning af haveaffald.

Afspil video

Pris på træfældning

Prisen på træfældning og træ beskæring starter som regel ved 2000-3.000 kr. for et træ der er ca 3-5 meter højt, og hvor stammen har en diameter på ca. 30 cm. Dertil kommer der ekstraudgifter i forbindelse med oprydning og bortskaffelse af affaldet.

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
træfældning i nykøbing falster

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.