Typer af belægning i Sakskøbing

Vi tilbyder forskellige typer af belægning i Sakskøbing med fliser og sten. Vi tilbyder belægning af alt lige fra indkørsel, fliseterrasse, gangarealer og alle andre typer af belægning i haven og på grunden. Kontakt os i dag og få et gratis tilbud.

Det tilbyder vi

Vi tilbyder belægning af fliser og sten af alle typer, og hvor vi ikke mindst har erfaring med betonfliser, brosten, chaussésten, rådhusbelægning og sildebensbelægning.

Vi har erfaring med mange forskellige typer af belægningsopgaver, heunder indkørsler, fliseterrasser, gangarelaer og meget andet. Se vores priser på belægning her på siden.

Klargøring

Klargøring til belægning.

Belægning

Belægning af fliser.

Resultat

Garanteret flot resultat.

Afspil video om Typer af belægning i sakskøbing

Pris på belægning af fliser

Pris pr m2 belægning er varierende. Prisen kan blandt andet varierer alt efter typer af belægning. Priserne starter fra 600 kr. pr m2. Vigtige faktorer for prisen på en ny indkørsel er eksempelvis, om der skal bortskaffes jord. Ting som adgangs forhold til store maskiner og lastbiler er også vigtig, da dette kan lette arbejdsgangen i forbindelse med belægnings arbejdet. Ønsker du blot udskiftning af dine fliser, koster belægning fra 400 kr. pr. m2.

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
Typer af belægning i sakskøbing

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.