Udendørs trapper og trappetrin i Maribo

Vi har erfaringen og kompetencerne til at stå for støbning af udendørs trapper og trappetrin i Maribo. Vi har stor erfaring med bygge- og anlægsprojekter, hvor vi har stået for sætning af udendørs trappe og trappetrin. Kontakt os for at få et gratis og uforpligtende tilbud på dit projekt.

Sådan gør vi

Udendørs trapper og trappetrin kan være af beton, granit, herregårdssten eller anden belægningstype, der passer til den resterende belægning. I haver eller indkørsler med niveauforskelle, kan man benytte sig af beton trappetrin. Fordelene ved en trappe i beton er, at man har mange muligheder for opbygningen, at den har en lang levetid, og at den vil passe i enhver have.

Det er vigtigt at en trappe opføres korrekt, så den holder i længden, og så den er behagelig at gå på. Ligesom med almindelig flisebelægning skal der være korrekt opbygget bund under trappetrinene. Det første trin er altafgørende for opbygningen af hele trappen, og man kan med fordel give sig tid til at anlægge disse trin. Når det første trin er kommet på plads, er det nemmere at lave det næste.

Klargøring

Klargøring til støbning.

Støbning

Støbning af trappetrin.

Resultat

Garanteret flot resultat.

Afspil video om Udendørs trapper og trappetrin i beton i maribo

Pris på trapper og trappetrin

Prisen på en ny trappe og trappetrin i beton starter fra 400 kr. pr. trappetrin. Det varierer dog meget, da vægten af trappeelementer kan kræve store maskiner. Opbygningen af trappen, forinden selve trappeelementet bliver sat, kan ogs¨å kræve store maskiner.

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
Udendørs trapper og trappetrin i beton i maribo

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.