Brolægning i Vordingborg

Vi varetager og udfører alle typer af opgaver inden for brolægning i have og på grund overalt på Sjælland og Øerne. Vi kan stå for belægning af din indkørsel, flise arealer, og andre belægnings opgaver i bl.a. super flotte sildebens- og rådhusbelægninger og alverdens betonfliser.

Du kan se mere om hvordan vi arbejder med de forskellige opgaver inden for brolægning her på siden, hvor du også finder priser, samt se en kunderejse med Peter der fik belagt sin grund med indkørsel, trapper, stisystemer og gangarealer.

Vi laver din indkørsel præcis som du ønsker det, og sørger altid for at bygge efter gældende regler således du ikke får kørespor/sætteskader i din nye belægning. Vi laver indkørsler i lige den form for belægningstype du ønsker, og vi vil meget gerne være med på råd hvis tvivlen er stor.

DEPS kan varetage alle former for belægning ved indgangspartier, hvad end om det er ved din private bolig eller ved din erhvervs bygning. Formålet ved et indgangsparti, er at skabe fokus på indgangen til blandt andet en hoveddør og/eller indgang i en butik eller anden erhvervsdrivende bygning.  

Vi udfører fliseterrasser lige efter dine ønsker og kommer også gerne med råd og vejledning, hvis du mangler inspiration til det rette udtryk og materielle produkt. Med vores erfaring finder vi hurtigt ud af hvilket materialevalg, der vil passe perfekt til dig og din bolig.

DEPS varetager alle former for stisystemer og gangarealer. Stisystemer kan skabe dynamik i en have, ved at binde flere dele af haven sammen. Flise- og gangarealer kan være alt fra en terrasse til en indkørsel, men det kan også være en oase i haven, der skaber harmoni og hygge. Ved både stisystemer og flisearealer er materialevalget uendeligt. Det kan være alt fra granit, pigsten og til sandstone.

En støttemur bruges ofte ved niveauforskelle imellem skellinjer mellem naboer. Man bygger en støttemur for at skridsikre niveauforskellene mellem nabogrundende. Det er vigtigt at udføre arbejdet med støttemuren på helt korrekt vis, for ellers risikerer man at støttemuren vil skride med tiden.

Vi varetager etablering af trapper og gerne i sammenhæng med anden belægning. Trapper er en simpel løsning til at binde flere niveauer på din grund sammen, således skabes et godt helhedsindtryk, hvilket er alt afgørende for hvordan førstehåndsindtrykket af dit ude areal opfattes.

Vi udfører alle typer af belægning. Det kan være simpel belægning med herregårdssten, men det kan også være rådhusbelægning med chaussésten og eller brosten. Chaussésten og brosten er materialer der skaber kontrast til de almindelige grå beton fliser. DEPS vil gerne komme med råd udfra egen erfaring, når du skal vælge din type af belægning.

Peter fik belagt ny indkørsel, stisystemer og gangarealer

Læs og se Peters kunderejse med DEPS hvor han fik totalrenoveret sin grund og fik belagt ny indkørsel, stisystemer og gangarealer, samt sætning af flere betontrapper.

Skal du bruge hjælp til dit projekt med brolægning?

Vi står altid klar til at besvare dine henvendelser på telefon og mail, hvor vi tilbyder gratis indledende rådgivning og giver et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Scroll to Top