Opbygning af støttemur i Vordingborg

Vi er specialister i opbygning af støttemur

Hos DEPS har vi erfaringen og kompetencerne til at stå for opbygning af støttemur. Vi har mange års erfaring med større bygge- og anlægsprojekter, hvor vi i den forbindelse ofte har stået for opsætning og belægning af støttemure. Med DEPS er du derfor sikret et flot og holdbart resultat.

Værd at vide om støttemure

En støttemur bruges ofte i forbindelse med at man skridsikre niveauforskelle i skellinjerne på nabogrunde. Når man bygger en støttemur er det vigtigt at opføre den korrekt, for at undgå at muren og jorden imellem de to grunde skrider. Jo mere robust og fast en bagstøbning du laver på din støttemur, jo bedre sikret er du imod skrid.

Først graves en rende til fundamentet, hvorefter man støber med beton i renden. Når betonen er hærdet sættes den første blok til støttemuren i hele længden, hvorefter der påfyldes grus materiale til bagstøbning. Herefter sættes næste blok i støttemuren og yderligere grus materiale til bagstøbning. Denne proces fortsætter indtil den ønskede højde for den færdige støttemur opnås. I tilfælde hvor støttemuren ønskes i en væsentlig højde bør der med fordel bagstøbes med yderligere beton og grus materiale.

Pris på opbygning af støttemur pr. m2

Prisen for en støttemur er meget varierende. I tilfælde af knæk og hjørner på selve støttemurens udformning, vil prisen for et knæk eller hjørne være af væsentlig betydning. Prisen på 10 meters støttemur i 1 meters højde uden knæk og hjørner vil være ca. 25.000 kr. inkl. moms.

Vores tidligere arbejde

Skal vi stå for belægning og opbygning af din støttemur?

Vi står altid parate til at besvare dine henvendelser på telefon og mail. Udfyld kontaktformularen her på siden med en beskrivelse af dit projekt, herunder et estimat på antal løbende meter, og hvorvidt der forekommer knæk og hjørner, og så kontakter vi dig med henblik på en indledende snak om projektet og et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Se vores andre kompetencer inden for brolægning

4.5/5
Scroll to Top