Haveanlæg i Maribo

Hos DEPS udfører vi alle opgaver inden for haveanlæg i Maribo, herunder groft havearbejde, rydning af grund, træfældning, rodfræsning, såning af græs, rullegræs, beplantning og cortenstål højbede , komplet anlæg af have m.m.

Haveanlæg og haveservice

01.

Vi har de rette maskiner som gør os i stand til at rydde større arealer, og samtidig bortskaffe haveaffaldet efterfølgende. Derved kan vi gøre din grund helt klar til projektet med selve haveanlægget.

02.

Har du træer der står i vejen for udsigten, eller som står i vejen for ændringer i din have, så kan vi tilbyde hjælp til træfældning. Vi klarer træfældning af alle typer og former på din grund, og sørger for at bortskaffe materialet efter træfældningen.

03.

Stubfræsning foregår på den måde, at en stor maskine fræser stubben til under jordhøjde, hvorefter resten af stubben dækkes pænt til med jord. Vi har værktøjet og mandskabet til at komme stubben til bunds.

04.

Vi varetager hvert år professionel hækkeklipning med det korrekte udstyr, både for private såvel som for erhverv. Vi sørger for en god oplevelse hver gang. Du kan læse mere om hvornår din hæk skal klippes, beskæres og nedskæres her.

05.

Vi kan stå for at beplante din grund med en lang række beplantninger, herunder din bøgehæk eller andre hække typer, præcist som du ønsker dem opført. Dette gør vi ofte i sammenhæng med komplette haveanlæg, hvor vi først har ryddet og blotlagt grunden, for efterfølgende at sørge for beplantningen i det nye haveanlæg.

06.

Når man skal så græs er der en del forberedelse, som blandt andet indebærer at eksisterende jord skal fræses og planeres. I visse tilfælde skal der tilføres topdressing. Vi tager hånd om hele processen.

07.

Fordelen ved rullegræs er at du ikke behøves vente på spiring, men ulempen er til gengæld, at forarbejdet ved rullegræs ofte er mere krævende og omfattende end forarbejdet ved såning af almindeligt græs. Vi anlægger din have med rullegræs.

08.

Cortenstål højbede er meget moderne og benyttes ofte i sammenhæng med nybyggeri og komplette haveanlæg. Vi kan stå for opsætningen af cortenstål højbede.

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt med haveanlæg og haveservice du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.